Zakelijke groepen / Eventlocatie

Speciale dagen vragen om speciale aandacht

eventlocatie Noord-Holland

Hollandse uitjes is partner van deSwaan en o.a. gespecialiseerd in business to business evenementen. Daarbij kunnen wij voor elk evenement, groot of klein, alles van A tot Z voor u verzorgen. Van het boeken van de artiesten, de catering, de styling tot de logistiek en techniek. Aan werkelijk alles wordt gedacht. Bij ons heeft u een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw wensen, vragen en ideeën, waarbij u 24/7 terecht kunt.

Het verwezenlijken van een onbezorgd en vooral fenomenaal event. Een evenement waar nog lang over nagepraat wordt. Dat wilt u toch ook? Onze expertise op het gebied van bedrijfsfeesten in combinatie met uw wensen en budgettaire mogelijkheden vormen de basis voor een onvergetelijk evenement.

Catering
Een bijzonder evenement kan niet zonder tongstrelende catering. Uw evenement wordt smaakvol ingericht met een culinaire aankleding die altijd passend is. Gaat u voor haute cuisine of liever een mooie Hollandse bitterbal, wij verzorgen en cateren het.

Entertainment
Entertainment is bij ons net iets meer dan alleen een artiest boeken. Wij zorgen voor het totaal plaatje: licht, geluid, special effects, aanvullende artiesten, bands, DJ’s en sprekers.

Aankleding/locatie
Van een themafeest waarbij wij wij de locatie omtoveren tot een bijzondere feestzaal. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Groepsuitjes in Noord-Holland

Nicola Fanning (accountmanager bedrijfsevenementen)
info@hollandseuitjes.nl     06-24564145

informeren groepsuitje Noord-Holland
Samen genieten, samen plezier, samen naar deSwaan
Speelpark deSwaan Noord-Holland  Familiedag Noord-Holland Soeelpark deSwaan  teambuilding groepsuitje Noord-Holland
Zakelijke groepsuitjes en realtiegeschenken  Streekproducten cadeau NH  Kerstpakketten Noord-Holland streekproduct
informatie Speelpark deSwaan  Speelpark deSwaan adres Langedijk
Groepsuitje winter Noord-Holland